Protectia Datelor/ Politica de confidentialitate
Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si potrivit Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, White Image Loyalty srl va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre utilizatori. Acestea vor fi prelucrate si utilizate pentru punerea la dispozitie in conditii optime a serviciilor Whte Image Loyalty srl.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea acestora din arhiva.

Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii au la dispozitie adresa de e-mail whiteimage@whiteimage.net sau urmatoarele date de contact:
WHITE IMAGE LOYALTY SRL
Str. Ion Brezoianu Nr 4
Sector 5, Bucuresti, Romania
tel: 021 310 15 10

Politica de confidentialitate a datelor

Pentru intrebari in legatura cu aceasta politica de confidentialitate, scrie-ne la whiteimage@whiteimage.net sau pe adresa specificata in sectiunea "Contact". Multumim pentru intelegere.

WHITE IMAGE LOYALTY SRL
Str. Ion Brezoianu Nr 4
Sector 5, Bucuresti, Romania
tel: 021 310 15 10

Inscrierea pe whiteimage.net In ceea ce priveste datele personale furnizate in formularelor de inscriere online https://www.whiteimage.biz/clients/whiteimage/2018/no01/contact.php - cum ar fi nume, prenume, adresa, e-mail, telefon etc. acestea vor fi folosite strict pentru a va putea oferi asistenta in solicitarile dumneavoastra / pentru a contacta clientii in legatura cu serviciile pentru care si-au exprimat interesul.

Clientii se pot dezabona de la materialele informative whiteimage.net selectand aceasta optiune pe pagina de utilizator primita pe email sau prin e-mail la adresa whiteimage@whiteimage.net

White Image Loyalty srl utilizeaza informatiile din formularul de inscriere online pentru a analiza caracteristicile clientilor, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite.

Informatii colectate

Serverele White Image Loyalty srl colecteaza automat anumite date de identificare non-personale - adresa de IP a calculatorului clientului, browser-ul folosit, referinte si pagini vizualizate. White Image Loyalty srl utilizeaza aceste informatii pentru a intelege felul in care vizitatorii navigheaza pe site si a oferi solutii

Divulgarea informatiilor

White Image Loyalty nu va vinde, distribui sau inchiria informatiile dvs. personale altor terti doar daca suntem obligati de lege. Pentru a preveni accesul neautorizat s-au introdus proceduri electronice si manageriale pentru a securiza informatiile detinute si colectate.

White Image Loyalty va dezvalui datele personale colectate in cazul in care legea o cere sau daca este absolut necesar pentru a respecta prevederile legale, a coopera cu autoritatile, a ne supune procedurilor.

Securitate

Siguranta datelor personale constituie una dintre prioritatile majore a White Image Loyalty srl. Cu toate acestea, White Image Loyalty srl si atentioneaza clientii ca nicio informatie transmisa via Internet nu poate fi in totalitate sigura si recomanda maxima atentie la completarea acestui tip de date online. In aceste conditii, White Image Loyalty srl se angajeaza sa ia toate masurile posibile pentru a asigura securitatea informatiilor clientilor.

Modificarea politicii de confidentialitate

White Image Loyalty srl se angajeaza sa faca publica pe site, in homepage, orice modificare a prezentei politici de confidentialitate, daca aceasta afecteaza datele personale ale clientilor, precum si sa ofere consiliere in legatura cu optiunile clientiilor, in urma respectivei modificari.
Suntem aici pentru a te ajuta sa-ti duci business-ul la urmatorul nivel!