Home / Our Story / Anul 2013
Anul 10 - Personalizarea
Personalizare. Personalizare si din nou personalizare. Asta cer clientii si de asta au nevoie utilizatorii cu care comunicam asa ca in 2013 integram noi tool-uri si dezvoltam noi posibilitati de customizari.
Targetarea dinamica incepe sa devina un jucator din ce in ce mai important in toate strategiile. Folosim astfel comportamentul utilizatorilor din site-uri pentru a intelege ce usi trebuie sa le deschidem in emailuri. De asemenea, trimitem in „teren” un alt jucator extrem de important: contentul dinamic din emailuri. Care era super-puterea acestuia? Iata un exemplu sugestiv: pentru un utilizator care citea emailul unui restaurant la pranz, va vedea oferta disponibila in acel moment, iar unul care il va deschide mai tarziu va vedea oferta disponibila pentru cina.

Acestea sunt atuurile noastre intr-o piata cee este tot mai dominata de site-urile de vouchere, care reusesc sa construiasca baze de date impresionante intr-un timp foarte scurt, si site-uri pe care de altfel incepem sa le cooptam in portofoliul nostru. Asa se face ca volumele de trimiteri au crescut foarte mult ajungand ca in acest an sa trimitem nu mai putin de 800.000 de comunicari!

2013 ne aduce si o surpriza, un nou premiu: Silver in categoria Best Email List Growth Strategy pentru Noriel. Surprinzator pentru ca la acel moment nu ne asteptam sa castigam o distinctie cu o strategie de crestere a unei baze de date, dar asta ne-a demonstrat inca o data ca jucam foarte bine in toate etapele comunicarii.

Ce a urmat in 2014? Am povestit in articolul destinat acestui an!
Vrei sa afli mai multe?
Toate articolele!