Home / Our Story / Anul 2007
Anul 4 - Marketingul Automatizat
Suntem inca intr-un moment in care online-ul creste si incearca sa ia fata mediilor traditionale pentru marketing (print, TV sau radio), iar noi avem la dispozitie un tool ce poate schimba complet piata: automatizarile.
Lucrurile nu au fost insa chiar atat de simple pentru ca desi existau posibilitati de implementare, multa lume privea marketingul automatizat cu mult scepticism. Totusi, chiar daca existau inca multi care nu intelegeau pe deplin toate beneficiile si avantajele pe care le pot obtine de pe urma lui, a existat si un "game changer", in cazul nostru acesta numindu-se Porsche Inter Auto care a creat primele scenarii de comunicare automatizat pentru after-sales. Astfel am putut sa ajungem foarte repede la clienti cu o serie de etape extrem de importante ale acestui moment din "customer journey", care altfel ar fi necesitat costuri foarte mari, prin intermediul call center-ului.

De asemenea un alt proces de automatizare il viza pe cel de comunicare cu leadurile care veneau din site pentru programarea unei intalniri cu un agent de vanzare. Rezultatele in aceste cazuri au imbunatatit intregul proces de vanzare.

2007 este anul in care tool-urile de validare a adreselor de email isi fac si ele simtite prezenta. Gandite initial pentru a fi vandute ca serviciu separat, a ajuns pana la urma sa fie un serviciu intern folosit chiar si astazi la igienizarea bazelor de date. Este din punctul nostru de vedere unul din serviciile critice care ne asigura protectie.

Intreaga noastra activitate se diversifica incontinuu, iar recunostinta nu avea cum sa intarzie. Asa se face ca in anul imediat urmator castigam primul premiu international. Am scris despre el in articolul dedicat anului 2008.
Vrei sa afli mai multe?
Toate articolele!