Home / Our Story / Anul 2005
Anul 2 - Primele provocari majore
Poate ca dragostea dureaza trei ani si ne face viata roz, poate ca nu. In business totul e despre nuante de alb, negru si cel mai bine gri. Asa ramai mereu provocat, mereu gata sa faci totul pentru rezultate pozitive.
Al treilea an de White Image a adus o serie de provocari din care am invatat extrem de mult si care au devenit combustibil pentru anii ce urmau sa vina. 2005 a insemnat o provocare pentru ca in acea perioada cheltuielile erau mai mari decat incasarile, iar prudenta trebuia sa fie cuvantul nostru de ordine. Totul a fost inceput cu propriile economii, iar din acest motiv trebuia sa gasim un echilibru perfect intre ce intra in companie si care ne erau cheltuielile.

Dincolo de partea financiara, dezvoltarea softului propriu a adus si el o serie de situatii noi pe care a trebuit sa le gestionam cat mai rapid. Alegerea hostingului pentru acesta a reprezentat o borna extrem de importanta in activitatea noastra. Desi bugetul nu reprezenta chiar punctul nostru forte am ales pana la urma cel mai scump hosting de la vremea respectiva: Rackspace. Acestia ne-au impresionat prin modul de abordare si suportul oferit. Initial au incercat aproximativ doua ore sa ne convinga intr-o conversatie telefonica de faptul ca ei ne pot oferi ceea ce cautam. Am refuzat propunerea lor si din acest motiv ne-au trimis prin posta un tricou ce promova serviciul lor de "fanatical support". A fost momentul in care am realizat ca de astfel de parteneri avem nevoie si am semnat contractul cu ei.

Toti acesti 15 ani de activitate ne-au adus o multime de momente inedite, iar unul dintre ele s-a intamplat chiar in 2005 si il are ca personaj principal Revista Business Magazin. Specialul situatiei este dat de faptul ca in momentul in care am inceput comunicarile pe email pentru acest client, publicatia nu avea un... site propriu. Era momentul in care print-ul inca mai avea putere in fata online-ului, iar mesajul pe care il transmiteam era de indemn pentru clienti sa mearga la tarabe pentru a achizitiona revista.

Au fost momente care ne-au ajutat sa ne "upgradam" de la o zi la alta si sa ajungem pana astazi. Confirmari ca suntem pe drumul cel bun nu au intarziat sa apara, iar despre acest subiect puteti citi in povestea anului 2006.
Vrei sa afli mai multe?
Toate articolele!