Home / Our Story / Anul 2003
Anul 0 - Inceputul
Fiecare poveste are un trigger ce declanseaza reactii in lant si care ajung la un moment dat sa fie amintite. Nu facem exceptie, iar prima noastra pagina a fost scrisa in 2003 de Andrei, Gratiela si Laurentiu, fondatorii White Image.
Primul isi dorea sa lucreze in comunicare, nu reusea sa se angajeze intr-o agentie si nu avea de gand sa renunte prea usor la planul sau. Cel de-al doilea cu o cariera in vanzari, dar gata pentru o noua provocare, iar cel de-al treilea avea un feeling: email marketing-ul va fi un "game changer" pe piata din Romania in care agentiile de digital puteau fi numarate pe degete, iar principala sursa de informatie era bumerang.ro.

Challenge accepted! Se pune pe foaie primul plan cu bataie lunga: in cinci ani trebuie sa fim lideri de piata in email marketing si parte a dezvoltarii industriei locale de digital. Trecem la fapte, achizitionam o licenta de soft cu care sa inceapa actiunea, iar primul client intrat in portofoliul White Image este Orion Electronics. Odata trecut acest prim "hop" potentialii clienti incep sa inteleaga ca digitalul este viitorul. Raman astfel in urma persoanele care inca nu sunt dispuse la schimbare, care sustin ca marea majoritate a publicului tinta nu are acces la email si ca deocamdata nu ar trebui sa renunte la metodele traditionale de promovare.

Asa inceput totul. Asa a ajuns email maketingul in Romania pentru ca, da, s-a inteles bine, in 2003 am fost cei care am adus conceptul in tara noastra. Chiar si asa nu ne-am prezentat niciodata ca fiind un furnizor de servicii, ci ca pasionati de marketing. A fost inceputul deloc usor intr-un "blue ocean", intr-o piata nou creata si in care ne asteptam sa apara oricand la competitori din ce in ce mai puternici. De aceea stiam ce aveam de facut pentru ca totul sa mearga asa cum ne propusesem: crearea propriei noastre tehnologii. Si am trecut la fapte.

Dar despre asta vom discuta in articolul urmator.
Vrei sa afli mai multe?
Toate articolele!